dimarts, 17 de març del 2020

Idees divertides

Hola estimats alumnes de 3r i 4t! Hem pensat un seguit d activitats per a fer en familia i, de pas, recordar les feines treballades:

Llegiu una estoneta cada dia i intenteu jugar a endevinar què passarà a la següent pàgina, tapeu-vos una paraula i intenteu endevinar quina és, intenteu un final diferent, etc..

També podeu mirar contes del programa "Una mà de contes"

Jugueu a algun joc de taula (el súper 6 és ben fàcil de fer i divertit). O bé els que tenim a casa des de sempre: parxis, domino… algún trencaclosques o el penjat

Apreneu alguns d’acudits i explique-los (us podeu guardar els que us fan més gràcia per l'escola i així a la tornada riurem totes)


Jugueu al qui és qui, al veig veig o a les endevinalles, descripcions,etc.

Munteu-vos amb llençols, cadires i agulles d'estendre una tenda de campanya al mig del menjador… i si us queda prou bé fins i tot podeu dinar en plan picnic al terra (renteu molt bé les mans abans!)

Feu un sopar al llum de les espelmes

Jugueu al joc que no es pot dir ni si ni no durant una estona

Practiqueu les taules de multiplicar i podeu muntar una torneig de multiplicacions a casa jugant amb les cartes del naipes… s'agsfen dues cartes, i si encertes la multiplicació, te les quedes.

Podeu jugar al joc dels "amics del 10" (l'amic del 10 del 2 és el 8…. L'amic del 10 del 5 és el 5)... I si us sembla massa fàcil, proveu amb els amics del 20, del 30…. Del 100!!!

Feu una visita al canal tocamates.tv de YouTube amb jocs divertits com el de bancarrota, 99 cèntims,..

Us trobem a faltar!
DORI I SERGI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada