dilluns, 23 de març del 2020

Torneg d escacs.


Us adjuntem una informació d un torneig d escacs on line per si el volen jugar els vostres fills i filles.
Dori i Sergi.

Benvolgudes famílies,

Us informo que he organitzat un TORNEIG ESCOLAR D'ESCACS ONLINE, gratuït i obert a tots els alumnes d'entre 5 i 18 anys de l'Hospitalet. També està obert a alumnes d'altres poblacions.

El torneig d'escacs es jugarà online aquest DIMARTS 24 de MARÇ a les 18h (finalitzant a les 19h).

Cada jugador/a disposarà d'un màxim de 10 minuts de temps per a cada partida.

Per fer les inscripcions cal que accediu a aquest link del torneig: https://lichess.org/tournament/wUBaeqd6 i que primerament registreu a l'alumne que participarà, prement el botó verd "iniciar sesión" i després seleccionant l'opció "registrarse".

A la finestra que s'obrirà després, poseu com a nom d'usuari el nom i cognoms de l'alumne separats per un guionet baix. Exemple: Joana_Grau_Ferrer. També haureu d'introduir una contrasenya personal, una adreça d'email, i donar el vostre ok a unes normes de conducta esportiva.

Un cop validat per mail el registre, només us quedarà prémer el botó verd "unirse" (al link que us he enviat d'aquest torneig) i escriure la contrasenya d'accés "escolar". El nom de l'alumne s'afegirà aleshores a la llista de participants i ja haureu finalitzat la inscripció per poder començar a jugar el torneig dimecres a les 18h.

Les regles de joc del torneig amb les seves puntuacions, les podeu veure en aquest link: ajedrezespectacular.com/Regles.pdf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada