dijous, 4 de juny del 2020

Arriba l'estiu a 3r!

Hola!
Com esteu?
Aquesta setmana sera l'última publicació de feines avaluables! us animo a fer-les amb ganes, motivació i fent l'ultim esforç!
La data d'entrega serà el dilluns dia 15 de juny!Anims i a fer l'Sprint final!

Aquesta setmana treballarem l'estiu!. Tots tenim ganes d'anar a còrrer per la platja, fer castells de sorra, banyar-se a l'aigua (encara que estigui freda), d'anar al camping, a l'hotel, apartament, o quedar-se pel barri, pero amb la llibertat d'anar on i quan vulguis!

La primera feina que us demano és fer una postal! en un full dibuixeu la part de davant de la postal. Com be sabeu, les postals solen portar imatges de llocs on heu estat, en aquest cas heu d'imaginar que esteu de vacances, i em dibuixeu com imagineu les vostres vacances, i en un altre full m'escriviu una postal, a la unitat 10 del llibre de català, surt com fer la postal correctament, mireu allà i em feu una postal ben maca!

a matemàtiques podeu acabar el llibret que vaig penjar la setmana passada i dins del weeras al llibre de matemàtiques fer de forma telemàtica els apartats Calcular és divertit de les unitats 6, 7 i 8!

recordo com entrar al weeras:
 clickar aqui

usuari: provencanaprimaria@teidedigital.cat

password: digital

Per la tasca d'educació en valors vull que mireu el següent curt d'animació  
i mirant el següent dibuix
Dibuixa l'emoció que més t'agradi i canvia el color si creus que li pot quedar bé un altre.

I ens veiem demà divendres a la videotrucada a les 16 hores. Recordeu que demà explicareu alguna cosa que heu apres, descobert, inventat... durant el confinament! penseu i demà me les expliqueu!
ens veiem demà a les 16h al canal de sempre!
petonets!
Sergi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada