diumenge, 19 d’abril del 2020


 ACTIVITATS  DE  RELIGIÓ  EVANGÈLICA  (Alicia)

Hola, estimats nens i nenes de 3r i 4t!

Desitjo que estigueu bé, i que us organitzeu molt bé amb les activitats que us enviem els diferents mestres. Així veieu que ens recordem de tots vosaltres.

Sabeu que aquesta semana se celebra, el 23 d’abril, el dia del llibre i de la rosa.

De llibres n’ni ha de molts tipus: d’història, de contes, d’animals, de matemàtiques… Però n’hi ha un que és molt especial perquè és La Paraula de Déu, segons ens diu 1ª Tessalonicens 2:13.

Segurament  que ja has endevinat que aquest llibre és LA BÍBLIA.

Us proposo que agafeu la vostra Bíblia per realitzar les següents activitats:

1.      Explica’m com és la teva Bíblia: com és la portada, si té títol, dibuixos…; si en les pàgines només hi han lletres o també dibuixos;  l’idioma en què està escrita…; si té la divisió d’Antic Testament i Nou Testament.

2.     Explica’m quina és la historia que t’agrada més. Fes un dibuix i unes frases com a petit resum que ho expliquis  amb les teves paraules.
3
3.     Retalla un rectangle d’una cartolina per tal de fer un punt de llibre per a la teva Bíblia. Copia en ell les següents paraules, decorant-les amb algún dibuix:

LA TEVA PARAULA FA LLUM ALS MEUS PASSOS. (Salm 119:105)

Troba a la teva Bíblia el full on comença el Nou Testament, i coloca el teu punt de llibre. (Recorda que l’Antic Testament anuncia i prepara la vinguda de Jesús, i el Nou Testament anuncia que ja ha vingut Jesús).


Podeu enviar-me les vostres respostes al meu correu:  aliciaprovencana@gmail.com preferentment   abans del 30 d’abril.


 Sobretot no us agobieu, sino que el meu desig és que gaudiu amb aquestes activitats.  Si teniu ganes de fer més , us recomano veure els videos que proposa el meu company Eduard en el seu apartat de Religió Catòlica.
Una forta abraçada.
Alicia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada