dimecres, 27 de maig del 2020


ACTIVITATS  DE  RELIGIÓ  EVANGÈLICA  3r i 4t (QUARTA TASCA)  ALICIA

Hola, estimats nens i nenes de 3r i 4t!

Desitjo que us trobeu bé,  i  que estigueu contents  gaudint de l’estació de l’any en què estem. Us agrada la primavera?

La Bíblia parla de Déu, i la natura també. Està plena de detalls molt bonics. Déu ha pensat en cadascun d’ells.

Què és el que més t’agrada de la Creació de Déu?

Aquesta vegada us proposo veure una meravella de la natura que ens ajuda  a considerar que el nostre Déu és gran i meravellós:

1.       Veure el vídeo de “el cortejo del pez globo” (Atenció: Si tens germans ho podeu veure junts, perquè també aquesta vegada  tots els cicles faran les activitats basades en aquest video.) L’enllaç és: youtube.com/watch?v=xhkk9l7rY_o

                      https://www.youtube.com/watch?v=xhkk9l7rY_o

2.       Intenta fer en un full de paper un dibuix de la “mandala” que fa el peix globus, o intenta inventar la teva propia mandala. No fa falta que m’ho envïis. Només vull que reflexionis: T’és fàcil fer-la? Qui ha donat aquesta habilitat a aquest peix?

3.       Jesús ens recorda que Déu té cura de la seva Creació. Llegeix  Mateu 6:26 i  escriu quina és la part de la seva Creació que per a Déu té més valor. Si vols, pots fer un dibuix en el que surtin aquestes paraules de Jesús.

4.       Llegeix el Salm 8:3-9 i fes una llista de com a mínim 8 coses que Déu ha fet i surten en aquest salm.


Envieu les vostres respostes i comentaris preferiblement abans del 12 de juny al meu correu:  aliciaprovencana@gmail.com

 No em canso de recordar-vos que desitjo que de cap de les maneres us agobieu per aquestes activitats, sinó que les feu per gaudir-les i respectant cadascú el seu ritme i les seves circumstàncies.

Una forta abraçada.
Alicia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada