dissabte, 2 de maig del 2020

Les emocions a Tercer

Portem molts dies tancats a casa on segur que heu passat per mil i una emocions diferents. Avui treballarem les emocions amb un conte que segur que coneixeu molt bé, però sempre va be pero a treure aquestes emocions que portem a dins.

Aquesta setmana utilitzarem un dels recursos més enriquidor per treballar les EMOCIONS. Ho farem a partir del conte “El Monstre de Colors “

Aquest conte ens ajudarà a treballar i identificar les diferents emocions a partir dels colors i donarà peu a fer petites reflexions de com ens sentim i quines emocions hem experimentat.
Feu clik al següent enllaç per veure el vídeo

A més a més, podeu utilitzar la fitxa que us adjuntem amb el EL MONSTRE DE COLORS. Podeu pintar com vulgueu   (llapis, retoladors, ceres) però amb els colors relacionats amb les emocions i esculliu de quin color el vol pintar.

Si no disposeu d’una impresora, no us preocupeu, el podeu dibuixar vosaltres mateixos. 
Podeu aprofitar  per  parlar sobre les emocions amb la vostra família o bé e podeu enviar un video al  de com us sentiu i així ho compartiu amb mi.

Per exemple: “ Hola sóc El Sergi i  avui estic CONTENT, ENFADAT, TRIST…. perquè….”· 

Lligat al conte del “monstre de colors” pots dibuixar i decorar els diferents pots amb diferent material dels colors del conte i escriure’n l’emoció corresponent: ALEGRIA, POR, CALMA, AMOR, TRISTESA I RÀBIA.
A matemàtiques seguim treballant les taules, ja que a la tornada ja multiplicarem amb dos xifres i necessito que sapigueu les taules de memòria.

Teniu aquest joc que serà més motivador.

I per acabar us passo aquests problemes que he fet a veure com els aneu resolent!

Per altra banda, estic super content amb el resultat obtingut fa dues setmanes del repte de creuar el riu. Aquí us penjo la solució per si algú no ho va saber resoldre! I Enhorabona a qui ho va fer!

Us penjo, igual que la setmana pasada, un quadernet d'ampliacio per a seguir practicant. No és obligatori, pero si recomenable.

Ahh i no oblideu visitar els blogs de Educació física, English i música, on trobareu les seves feines de la setmana.

Molts petonets!
Sergi


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada