dijous, 28 de maig del 2020

RELIGIÓ CATÒLICA 3r (setena tasca)


Hola nois i noies de 3r!

Desitjo que seguiu estant tots i totes bé.
Moltes gràcies a tots i totes  els que heu pogut enviar-me la darrera tasca sobre el vídeo de la nevera que creia que la volien reciclar. Heu entès molt bé el missatge que ens volia transmetre, enhorabona! Si no m’ho has entregat encara estàs a temps de fer-ho durant aquesta setmana.

Mentrestant vaig a explicar-vos la propera activitat:
Aquest proper cap de setmana els cristians i cristianes celebrem una festa que és molt important, la Pentecosta, Segona Pasqua o Pasqua granada (es pot dir de diferents maneres però és la mateixa festa). Aquesta festa es celebra 50 dies després de la resurrecció de Jesús i recorda el descens de l’Esperit Sant sobre els apòstols.
Aquest fet va ser molt important per a que els apòstols de Jesús tinguessin forces per anar per tot arreu a predicar el seu missatge.

Però el missatge de Jesús no només el vam conèixer gràcies a aquest fet. També van haver-hi 4 persones anomenats Els Evangelistes que van escriure tot el que sabien sobre la vida de Jesús. Els Evangelistes són: Mateu, Marc, Lluc i Joan. És tan important tot el que van explicar sobre Jesús que els seus llibres els trobem dins de la Bíblia.


Avui m’agradaria que investiguéssim una mica sobre ells. A cadascun d’aquests Evangelistes el representa un símbol: tres d’ells estan representats per un animal i un d’ells per un àngel.
Series capaç d’esbrinar quin animal és el que representa a cadascun d’ells i quin d’ells esta representat per un àngel?
Per fer-ho fes el dibuix de cada animal i de l’àngel i posa a sota el nom de l’Evangelista al que fa referència. Ànims que ho fareu genial!


Quan ho tinguis fet m’ho pots enviar al meu correu eduardprovencana@gmail.com. Tens temps durant aquesta setmana i la setmana vinent.

Una abraçada i que tingueu una bona Pentecosta!
Eduard

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada