dijous, 14 de maig del 2020

Els de tercer treballem a casa?

Hola! Com esteu?
Aquesta setmana us faig una pregunta.
Tots aquests dies que portem a casa i sabeu que tots hem de participar a les feines de casa.., quines tasques de la casa feu? escombreu? pareu la taula? feu-me un escrit tot explicant quines tasques feu a casa, i de pas, us demano una rica recepta de cuina tot seguint el model  de la imatge.





A matemàtiques vull que estudieu les taules de multiplicar, que l'altre dia a la video trucada em vau preocupar ja que trobo que no les heu practicat gaire més.

Mitjançant la següent web de catalegs de supermercats, elebareu una llista de la compra per a la vostra família. Podeu consultar diferents catalegs per a fer la compra a la vostra mida.
Feu el llistat amb el producte, la quantitat i el total que gasteu.

Recordeu que la propera videotrucada serà el divendres 22 de maig, on preguntaré les taules de multiplicar. L'enllaç de la videotrucada la rebreu mitjançant la delegada, tot i que serà el mateix que cada setmana.

Durant aquests dies estic realitzant entrevistes amb pares i nens, si algú vol parlar de forma més personal de qualsevol dubte que tingueu, em podeu enviar un e-mail i concretem dia i hora.

Atentament
Sergi Hernàndez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada